Vi hjälper dig med planering, design och byggnation av din monter

Att delta på en mässa kräver planering och framförhållning. Mässdeltagande är ofta mer resurskrävande än man kan tro. På Strong Expo kan vi avlasta dig med allt som rör de praktiska delarna för ditt mässdeltagande: förberedelser, monterns utformning, byggnation och frakter.

Vi kan också bidra med goda idéer om hur du på bästa sätt kan locka och möta dina besökare på din utställningsyta. Ditt deltagande ska vara effektivt och problemfritt. Tillsammans tar vi fram ett passande förslag för just dina behov. Vi gör tydliga skisser så att du kan se exakt hur montern kommer att utformas och vilka budskap som ska framhävas. Montern ska återspegla ditt företags profil och kanske ha ett tema som talar till din målgrupp. Allt detta kan våra specialister hjälpa till med. För det mesta är vi på plats under hela eventet om montern skulle behöva kompletteras med något eller om det uppstår andra problem.

Vi utformar din monter anpassad efter varumärken och önskemål. Vi strävar efter perfektion och att våra lösningar ska ha högt uppmärksamhetsvärde. Genom att arbeta nära våra uppdragsgivare hittar vi alltid fram till den bästa lösningen på kostnadseffektivaste sätt.

 

Om Strong Expo

Renodla, förenkla och förmedla ditt varumärke tydligt. Vi reder ut, skapar och levererar professionella mötesplatser med varumärken i fokus.

Vi hjälper dig med projektledning, monterdesign, byggnation, uthyrning av monterutrustning och inredning samt mässervice och teknisk support - Allt inom mässa och expo.

Läs mer om oss

Linköping Huvudkontor

Strong Expo AB
Låsbomsgatan 8
589 41 Linköping
013 - 16 23 00
info@strongexpo.com

Nacka Lager/Sälj

Strong Expo AB
Inteckningsvägen
129 31 Stockholm
08 - 23 00 20
lager@strongexpo.com
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse